07 30 82 360

IŠČI PNEVMATIKE

širina
presek
premer
 

Vulco

Vulco je multinacionalna veriga prodajno-servisnih centrov, ki se je v Sloveniji začela razvijati leta 2002, leta 2004 pa se je začela širiti tudi na Hrvaško in leta 2006 še v Srbijo. Ta franšizni sistem danes sestavlja že skoraj 100 vulkanizerskih servisov na območju omenjenih treh držav. Poleg široke ponudbe pnevmatik za vse vrste vozil, platišč, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja, lastnikom motornih vozil nudijo še številna druga servisna dela ter strokovno svetovanje glede stanja in menjave pnevmatik.

Koncern Goodyear je bil prvi pri uvedbi zasnove maloprodajnih verig verigo vulkanizerskih servisov, ki jih poznamo danes, saj jo je v Združenih državah Amerike razvil že pred več kot 40 leti. Kasneje je bil zaradi uspešnosti verige, leta 1996 Vulco ustanovljen tudi v Franciji kot dopolnilna dejavnost koncerna Goodyear oziroma podporni koncept, ki je nastal zaradi želje po širitvi ter po kakovostnem delu. Danes v Evropi deluje že preko 450 Vulco servisov. Največ prodajno-servisnih enot servisne mreže Vulco je v Franciji, kjer je Vulco doma, veriga pa je močno razširjena tudi v Španiji in Belgiji.

Vulco centri vam zagotavljamo hitro in vrhunsko opravljene storitve ter široko ponudbo izdelkov za vaš avto. Poleg velike izbire pnevmatik, platišč, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja vam nudimo še številna druga servisna dela ter strokovno svetovanje. Vulco veriga servisov svojim strankam zagotavlja strokoven in cenovno ugoden servis, z upoštevanjem nacionalnih standardov vam tako lahko zagotavlja ponudbo boljših storitev po višjih standardih.
Vulco
izdelava spletnih strani: ETREND