07 30 82 360

IŠČI PNEVMATIKE

širina
presek
premer
 

Predstavitev

Podjetje je s poslovanjem pričelo leta 1994 pod vodstvom ustanovitelja in lastnika Borisa Kovačiča, ki je na domačem dvorišču pričel z obrtjo. S svojimi kvalitetno opravljenimi storitvami in ugodno ponudbo si je pridobil zvestobo strank, ki je tudi poslanstvo podjetja.

Ker je podjetje začelo rasti in se širiti, se je ustanovitelj leta 2004 odločil, da se podjetje preoblikuje v družbo z omejeno odgovornostjo in preimenuje naziv podjetja v Vulkanizerstvo Kovačič d.o.o. Predstavnika podjetja sta sedaj lastnik Boris Kovačič in direktor Borut Kovačič. S širjenjem pa smo se odločili preseliti tudi na novo lokacijo za lažjo dostopnost in s tem razširiti tudi našo dejavnost, da lahko svojim strankam nudimo vse na enem mestu. Tako smo k ponudbi dodali še:
  • hitri servis
  • najsodobnejšo avtooptiko
  • avtopralnico
  • trgovino z avtodeli
Smo eno večjih vulkanizerskih delavnic v Sloveniji.
Pri selitvi dejavnosti na novo lokacijo, pa smo se odločili podpisati pogodbo z eno največjih verig vulkanizerskih delavnic v Sloveniji. Z vklopom v eno največjih servisnih verig si prizadevamo k čim večji kakovosti svojih storitev in zaščitnim znakom, ki strankam zagotavlja zanesljivost naših storitev in proizvodov.
Firma1Firmaunnamed
izdelava spletnih strani: ETREND